Boek uw reis naar Schiphol Boek uw reis retour Schiphol Boek uw reis vanaf Schiphol

Om problemen te voorkomen, kunnen wij telefonisch helaas geen boekingen aannemen. Lukt het reserveren niet? Klik dan hier om ons reserveringsformulier per email te ontvangen.


Mail: info@taxitervoort.nl?body=Beste Taxi Tervoort Alkmaar,

Ik wil graag een taxi naar, vanaf of retour Schiphol reserveren, maar het lukt niet. Kunt u mij z.s.m. per email een reserveringsformulier sturen?

Met vriendelijke groet,

Openingstijden van ons callcenter bereikbaar op 072-2201393:


Ma-vrij:      09:00 - 20:00 uur

Zat & zon:  12:00 - 18:00 uur


 


NL ENG ESP

Download hier de ophaal handleiding in jouw

eigen gewenste taal.

Plattegrond definitief_email met floorsign.jpg

Kies het type voertuig en voer vervolgens de vier cijfers van uw postcode in.

Beste vakantiegangers,

Corona heeft een enorme impact gehad op ons bedrijf. Hierdoor hebben wij te kampen met onderbezetting en raden u aan uw taxi naar Schiphol tijdig te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Wij werken op dit moment aan prijzen voor reizen naar andere luchthavens. Vanwege alle toestanden op Schiphol is hier veel vraag naar. Mocht u, voordat deze prijzen klaar zijn, een reis naar bijvoorbeeld Rotterdam airport willen boeken, dan kunt u deze per email bij ons aanvragen.

Alvast een hele fijne vakantie!

Groetjes, Nils en Mirjam Tervoort

TAXI TERVOORT ALKMAAR Zakelijk Vervoer

ZAKELIJK

In alle rust naar uw afspraak

Ritprijs

RITPRIJS

Eenvoudig uw ritprijs berekenen

Schiphol taxi

SCHIPHOL

Onbezorgd beginnen aan uw reis

Particulier vervoer

PARTICULIER

Vervoer voor uw gemak

<<< U bevind zich nu op de pagina Schipholtaxi
Diensten Partners Home Tarieven Contact  Ritprijs
Bel ons: 072-220 1393 Email ons: info@taxitervoort.nl Taxi Tervoort certifide Schiphol Taxi T T A

TAXI TERVOORT ALKMAAR

TAXI TERVOORT IN TAXI ALKMAAR TAXI BERGEN TAXI WARMENHUIZEN TAXI LANGEDIJK TAXI SCHOORL TAXI HEERHUGOWAARD TAXI HEILOO WAAROM TAXI TERVOORT Betaalbare prijzen Groepsvervoer Luxe wagenpark Vaste prijzen Online reserveren Pin-Creditcard Ophaaltijd garantie BESTEL UW TAXI

Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

The family company!

Schiphol taxi service

Door onze uitgebreide ervaring met het uitvoeren en plannen van taxi ritten naar Schiphol en terug, weet Taxi Tervoort Alkmaar precies waar de knelpunten liggen. Er is niets zo vervelend als een taxi bestellen die niet op tijd komt, er niet verzorgd uitziet en waarvan de chauffeur niet vriendelijk en behulpzaam is. Bij Taxi Tervoort Alkmaar wordt u altijd direct naar Schiphol vervoerd. Geen vervelende tussenstops en dus altijd uw eigen privé chauffeur.


Wat kost deze dienst?

Voor deze dienst rekenen wij vaste bedragen gebaseerd op uw postcode. Om eenvoudig te zien voor welk bedrag wij u kunnen vervoeren naar Schiphol Airport, kunt u terecht in de calculator hiernaast. Voer de vier cijfers van het postcode waar u opgehaald wilt worden en zie direct wat uw -van deur tot deur- privé taxirit bij ons kost.


Met hoeveel personen en bagage kan ik reizen?

Tijdens het reserveringsproces heeft u de keuze uit verschillende soorten voertuigen. Deze voertuigen zijn gekoppeld aan de hoeveelheid bagage die u mee kunt nemen. Kijk hier voor meer informatie. Let op: deze informatie is erg belangrijk!


Hoe werkt deze dienst?

U kunt uw rit reserveren per e-mail of in één van de knoppen links op deze pagina. In beide gevallen krijgt u binnen 24 uur een bevestiging per email van de gereserveerde rit. Om problemen met onze planning te voorkomen, rekenen wij voor taxi’s in eerste instantie 15 minuten voor en na de door u gereserveerde tijd. Reserveert u een taxibusje, dan is dit maximaal 20 minuten. Wij bellen u de dag voor vertrek (rond etenstijd en tussen 18:00 en 19:30 uur) nog even op om alles nog 1 maal te bevestigen. Op dat moment zullen wij u ook het exacte tijdstip doorgeven waarop u de taxi kunt verwachten.


Welke informatie hebben wij van u nodig?

Om u zo goed en zo prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Uw naam en adresgegevens, uw mobiele telefoonnummer, uw emailadres, uw vluchtnummer, de datum waarop u wenst te reizen en natuurlijk het tijdstip. U kunt deze gegevens invullen op ons reserveringsformulier.


Toeslagen

Wilt u een taxirit van of naar Schiphol reserveren op een nationale feestdag of wilt u reizen binnen 24 uur, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van 25%. Wilt u opgehaald worden op meerdere adressen, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van € 10,00 per 10 minuten + € 2,50 instapkosten per adres. Wilt u reizen binnen 3 uur van uw reservering, dan betaalt u daarvoor het wettelijke gestelde taxitarief. Zie onze pagina ‘ritprijs’ voor meer informatie. Ook kunnen wij een maxi cosy, kinderstoel (à € 2,50) of een stoelverhoger (à € 1,00) aanbieden.


Hoe werkt het ophalen op Schiphol?

Zodra u bent geland zet u uw mobiele telefoon aan. Eenmaal met uw bagage door de douane belt u de chauffeur of centrale dat u klaar bent om op te worden gehaald. Volg de pijlen op de grond naar de officiële taxistandplaats, stap in en rij comfortabel naar huis. Een handige uitleg is hiernaast te downloaden in drie talen


Hoe werkt het betalen van een taxirit naar Schiphol bij Taxi Tervoort Alkmaar?

U betaalt de rekening contant, per pin of met uw creditcard aan de chauffeur. Bij een retourreis betaalt u het volledige bedrag bij aankomst op de bestemming van de eerste rit. Wij accepteren alle grote creditcard's. Rijden op rekening is alleen mogelijk als u een account heeft. Neem contact op met de centrale voor meer informatie.


Kan ik een gereserveerde rit nog annuleren?

Ja, uiteraard kan dat. U kunt uw taxirit tot 24 uur voor vertrektijd kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor vertrek zijn wij helaas genoodzaakt 50% van het rit bedrag in rekening te brengen.


Kan ik ook alleen vanaf Schiphol reizen?

Uiteraard kan dat. U kiest bij een online reservering dan voor “reizen vanaf Schiphol”.


Het Taxi Tervoort Team wenst u alvast een goede reis!