Om problemen te voorkomen, kunnen wij telefonisch helaas geen boekingen aannemen. Lukt het reserveren niet? Klik dan hier om ons reserveringsformulier per email te ontvangen.


Mail: info@taxitervoort.nl?body=Beste Taxi Tervoort Alkmaar,

Ik wil graag een taxi naar, vanaf of retour Schiphol reserveren, maar het lukt niet. Kunt u mij z.s.m. per email een reserveringsformulier sturen?

Met vriendelijke groet,

Openingstijden van ons callcenter bereikbaar op 072-2201393:


Ma-vrij:      09:00 - 20:00 uur

Zat & zon:  12:00 - 18:00 uur


 


“The intelligent man learns from his own experience; the wise man  learns from the experience of others.”

Een prachtig spreekwoord, vooral omdat het waar is. Natuurlijk leer je veel van je eigen ervaringen. Maar je kunt niet overal ervaring mee hebben. Dus ga je af op de ervaringen van anderen. Dit is de reden waarom wij aan deze ervaringen  een speciale website hebben besteed.

Op deze pagina vindt je alle recensies die onze klanten hebben geschreven over onze service. Hier kan jij ook een rating/korte tekst achter te laten op Google places of ons eigen vragenformulier invullen. Kies je voor Google places, dan komt jouw review online en is zichtbaar voor de hele wereld.


Voorbeeld-Google-Places-Taxi-Tervoort-Alkmaar.png

Voorbeeld van een Google® Places reviews

NIEUWS:

Vanaf 01-10-2017 is Taxi Tervoort Alkmaar officieel aangesloten bij Schiphol Airport. Dit betekent dat onze chauffeurs vanaf nu gebruik zullen maken van de A-baan en u dus op Schiphol voor de deur kunt instappen. Hierdoor is lopen naar de vertrekhal of parkeerplaats bij Taxi Tervoort Alkmaar verleden tijd en reist u altijd droog en comfortabel.

Wat onze klanten over ons zeggen.

Plattegrond van de ontmoetingsplek.

Plattegrond-Schiphol_1_meetingpoint_met_buitenplaats.jpg

meldings(bel)puntbij de rood/witte kubus.Afbeelding-meetingpoint-web1024x760.jpg

Download hier de ophaal handleiding in jouw

eigen gewenste taal.

NL

ENG

ESP

TAXI TERVOORT ALKMAAR

Schiphol taxi service

Door onze uitgebreide ervaring met het uitvoeren en plannen van taxi ritten naar Schiphol en terug, weet Taxi Tervoort Alkmaar precies waar de knelpunten liggen. Er is niets zo vervelend als een taxi bestellen die niet op tijd komt, er niet verzorgd uitziet en waarvan de chauffeur niet vriendelijk en behulpzaam is. Bij Taxi Tervoort Alkmaar wordt u altijd direct naar Schiphol vervoerd. Geen vervelende tussenstops en dus altijd uw eigen privé chauffeur.


Wat kost deze dienst?

Voor deze dienst rekenen wij vaste bedragen gebaseerd op uw postcode. Om eenvoudig te zien voor welk bedrag wij u kunnen vervoeren naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven, kunt u terecht in de calculator hiernaast. Voer de postcode in van het adres waar u opgehaald wilt worden en zie direct wat uw -van deur tot deur- privé taxirit bij ons kost.


Met hoeveel personen en bagage kan ik reizen?

Tijdens het reserveringsproces heeft u de keuze uit verschillende soorten voertuigen. Deze voertuigen zijn gekoppeld aan de hoeveelheid bagage die u mee kunt nemen. Kijk hier voor meer informatie. Let op: deze informatie is belangrijk!


Hoe werkt deze dienst?

U kunt uw rit reserveren per e-mail of in één van de knoppen links op deze pagina. In beide gevallen krijgt u binnen 24 uur een bevestiging per email van de gereserveerde rit. Om problemen met onze planning te voorkomen, rekenen wij voor taxi’s in eerste instantie 15 minuten voor en na de door u gereserveerde tijd. Reserveert u een busje in de periode juli tot september, dan is dit 30 minuten. Wij bellen u uiteraard een dag voor vertrek (rond etenstijd en tussen 18:00 en 19:30 uur) nog even op om alles nog 1 maal te bevestigen. Op dat moment zullen wij u ook het exacte tijdstip doorgeven waarop u de taxi kunt verwachten.


Welke informatie hebben wij van u nodig?

Om u zo goed en zo prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Uw naam en adresgegevens, uw mobiele telefoonnummer, uw emailadres, uw vluchtnummer, de datum waarop u wenst te reizen en natuurlijk het tijdstip. U kunt deze gegevens invullen op ons reserveringsformulier.


Toeslagen

Wilt u een taxirit van of naar Schiphol reserveren op een nationale feestdag of wilt u reizen binnen 24 uur, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van 35%. Wilt u opgehaald worden op meerdere adressen, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van € 7,50 per 10 minuten omrijden + € 2,50 instapkosten per adres. Wilt u reizen binnen 3 uur van uw reservering dan betaalt u daarvoor het wettelijke gestelde taxitarief. Zie onze pagina ‘ritprijs voor meer informatie. Ook kunnen wij een maxi cosy, kinderstoel (à € 2,50) of een stoelverhoger (à € 1,00) aanbieden.


Hoe werkt het ophalen op Schiphol?

Het meldings(bel)punt van Taxi Tervoort Alkmaar bevind zich midden in de centrale aankomsthal. Hier vind u het bekende kunstwerk ‘de grote rode kubus’. Als u geland bent kunt u uw mobiele telefoon aanzetten, zodat u eventuele berichten van uw chauffeur kunt ontvangen. Zodra u al uw bagage heeft en bij de de rood-witte kubus bent aangekomen, belt u met uw chauffeur op 072-2201393. Hij zal op een speciale parkeerplaats een paar minuten rijden van de kubus, wachten op uw telefoontje en daarna naar de afgesproken plek voor de deur komen. Vervolgens stapt u comfortabel in voor uw reis. Voor een plattegrond met route naar het meeting point, verwijzen wij u naar de afbeelding op deze pagina.


Hoe werkt het betalen van een taxirit naar Schiphol bij Taxi Tervoort Alkmaar?

U betaalt de rekening contant, per pin of met uw creditcard aan de chauffeur. Bij een retourreis betaalt u het volledige bedrag bij aankomst op de bestemming van de eerste rit. Wij accepteren alle grote creditcard's. Rijden op rekening is alleen mogelijk als u een account heeft. Neem contact op met de centrale voor meer informatie.


Kan ik een gereserveerde rit nog annuleren?

Ja, uiteraard kan dat. U kunt uw taxirit tot 24 uur voor vertrektijd kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor vertrek zijn wij helaas genoodzaakt 50% van het rit bedrag in rekening te brengen.


Kan ik ook alleen vanaf Schiphol reizen?

Uiteraard kan dat. U kiest bij een online reservering dan voor “reizen vanaf Schiphol”.


Het Taxi Tervoort Team wenst u alvast een goede reis!

Reserveer hier uw taxirit van of naar

Schiphol bij Taxi Tervoort Alkmaar.


Zakelijk Vervoer

ZAKELIJK

In alle rust naar uw afspraak

Ritprijs

RITPRIJS

Eenvoudig uw ritprijs berekenen

Schiphol taxi

SCHIPHOL

Onbezorgd beginnen aan uw reis

Particulier vervoer

PARTICULIER

Vervoer voor uw gemak

<<< U bevind zich nu op de pagina Schipholtaxi
Diensten Partners Home Tarieven Contact  Ritprijs
Bel ons: 072-220 1393 Email ons: info@taxitervoort.nl Taxi Tervoort certifide Schiphol Taxi T T A

TAXI TERVOORT ALKMAAR

TAXI TERVOORT IN TAXI ALKMAAR TAXI BERGEN TAXI WARMENHUIZEN TAXI LANGEDIJK TAXI SCHOORL TAXI HEERHUGOWAARD TAXI HEILOO WAAROM TAXI TERVOORT Betaalbare prijzen Groepsvervoer Luxe wagenpark Vaste prijzen Online reserveren Pin-Creditcard Ophaaltijd garantie BESTEL UW TAXI

Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

Belangrijk is het vragenformulier wat jij daar vindt. Deze informatie is voor ons van groot belang om onze service hoog te houden. Ben je door Taxi Tervoort Alkmaar van of naar Schiphol airport vervoerd en heb je 5 minuten de tijd? Wij waarderen het enorm als jij onze vragenlijst wilt invullen.

Bedankt alvast.


Het Taxi Tervoort Alkmaar teamLees meer reviews op schipholtaxitervoort.nl Laat zelf een rating of review achter

Door een storing in ons systeem is het tijdelijk niet mogelijk een prijs te berekenen! Wilt u een prijsopgave? Stuur dan een mail met uw postcode naar info@taxitervoort.nl. U krijgt deze dan z.s.m. teruggestuurd. U kunt ook even bellen met onze centrale op 072-2201393 (ma-vr: 9-20 uur en za-zo: 12-18 uur).

Reserveren kan wel! Gebruik daarvoor de knoppen hieronder. Wij werken hard aan een oplossing en hopen op uw begrip.

Onze excuses voor de overlast!


Team Taxi Tervoort Alkmaar